Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Newbie WoW

Periven

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dungeony sa bardziej oplacalne. Jezelis healer/tank, to szybko znajdzie ci ludzi. Jezelis dps, to gl w czekaniu. Imo, najszybciej jest wbic lvl z ogarnieta grupa, robiac dungeony.

kh4xi.jpg

Opublikowano

Vanilia do 58lvl - Q + insty (specyfic- tylko te w których nie masz zrobionych Q za np. zabicie określonej ilośći elit w dungu lub bossa itp.)

TBC - do 68lvl - Insty only(random nie specyfic). Q nie robić bo nie dają dużej ilości expa , a są bardzo długie.

Wotlk - Q mieszane z dungami

Cata - tak samo jak Vanilia, można dla odprężenia od Q walnąć sobie czasami Randoma

MoP - tak samo jak Vanilia, można dla odprężenia od Q walnąć sobie czasami Randoma

1373369406-U138092.png

Opublikowano

Vanilia do 58lvl - Q + insty (specyfic- tylko te w których nie masz zrobionych Q za np. zabicie określonej ilośći elit w dungu lub bossa itp.)

TBC - do 68lvl - Insty only(random nie specyfic). Q nie robić bo nie dają dużej ilości expa , a są bardzo długie.

Wotlk - Q mieszane z dungami

Cata - tak samo jak Vanilia, można dla odprężenia od Q walnąć sobie czasami Randoma

MoP - tak samo jak Vanilia, można dla odprężenia od Q walnąć sobie czasami Randoma

I ty grales 6 lat? Kazdy wie ze random dungi daja wiecej niz specyfici, gdyz od jakiegos czasu q na insty sa w instach, plus exp i rarka lol. Sam jechalem na samych dungach, i szybciej wbilem alta bez heirloomkow z randomowo poznana grupa niz robiac solo questy 24/7.

Nie chce wspominac nic o outlandowych dungach, ktore sa trudne, nawet bardzo, jezeli w teamie nie ma ogarnietego healera/tanka badz dps nie wie co robi.

kh4xi.jpg

Opublikowano

I ty grales 6 lat? Kazdy wie ze random dungi daja wiecej niz specyfici, gdyz od jakiegos czasu q na insty sa w instach, plus exp i rarka lol. Sam jechalem na samych dungach, i szybciej wbilem alta bez heirloomkow z randomowo poznana grupa niz robiac solo questy 24/7.

Nie chce wspominac nic o outlandowych dungach, ktore sa trudne, nawet bardzo, jezeli w teamie nie ma ogarnietego healera/tanka badz dps nie wie co robi.

chyba mnie źle zrozumiałas. specyfic da Ci więcej expa , gdy zrobisz w nich Q niż random...chodzi mi o to że np masz 5 dungów, w jednym nie zrobiłas Q jeszcze, i bardziej opłaci się zapisanie na tego dunga niż na random, bo masz 20% że trafisz na niego . teraz rozumiesz o co mi chodziło??? wiem, może źle wytłumaczyłem wcześniej, przyznaje ;d

co do tbc dungów , to nie mów,że są trudne na normalu, tak masz rację są trudne ale na heroicu*chodzi mi 70lvl), ale i tak lepiej wyjdziesz na robieniu tbc normal dung

ow , niz na robieniu długi Q.

1373369406-U138092.png

Opublikowano

ja do 58 lv expilem na q . przY okazji zapisywale sie na specyficzne dungi zeby w kazdym miec zrobione dung-q. ale to zalezy tez co wolisz ;))) . najlepiej rob to co Ci sie bardziej podoba a czasem dla odskoczni zrob to drugie

1373369406-U138092.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...